Fudbal

Ćavi Ernandez ne baca peškir u ring: Mi smo Barselona, idemo na pobedu u Minhenu

Komentari

Autor: Euronews

24/11/2021

-

09:35

Ćavi Ernandez ne baca peškir u ring: Mi smo Barselona, idemo na pobedu u Minhenu
Ćavi Ernandez - Copyright Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

veličina teksta

Aa Aa

Barselona nije uspela da pobedi Benfiku i na taj način kolo pre kraja E grupe Lige šampiona overi drugo mesto i nokaut fazu. Tih 0:0 zbog boljeg međusobnog skora daju Benfiki veće šanse da na proleće igra elitno takmičenje jer dočekuje kod kuće već otpisani Dinamo iz Kijeva, dok Katalonci idu na noge Bajernu.

"Bilo smo superiorniji od Benfike i da smo dali gol govorili bismo o odličnoj utakmici. Bodom nisam zadovoljan, niti je on dovoljan. Ostalo je još jedno kolo, mi smo Barsa i idemo u Minhen da pobedimo. Sve zavisi od nas, moramo da izađemo sa istom energijom, solidarnošću i odgovornošću", istakao je Ćavi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ikt1Y14jGTs

 

Katalonska javnost i navijači su zadovoljni onim što su videli od mladog tima Barselone. Katalonski "Sport" ističe da "Barsa ima pravo da sanja", kao i da je Ćavi sistemom igre i načinom "poručio" svima - Vratićemo se brzo sa mladim asovima u vrh evropskog fudbala. 

"Ovo je neki model Barselone koji svi želimo. Igrači shvataju ideju, nedostaju nam brojni igrači i moramo da budemo efikasni. U dve utakmice imamo gol i penal, moramo da radimo na planu efikasnosti. Šteta što je izostao pogodak protiv Benfike jer bi onda utisak bio potpun", rekao je Ćavi.

Komentari (0)

Sport