Fudbal

Stanković nakon Spartaka: Drago mi je što smo meč završili sa tri bonusa na terenu

Komentari

Autor: Euronews

28/11/2021

-

18:41

Stanković nakon Spartaka: Drago mi je što smo meč završili sa tri bonusa na terenu
Dejan Stanković - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na svom stadionu ekipu Spartaka iz Subotice sa 3:0. Prvi gol postigao je Milan Rodić, a druga dva El Fardu Ben.

Trener crveno-belih, Dejan Stanković, istakao je da je zadovoljan prikazanom igrom svog tima:

''Zadovoljan sam. Dali smo gol na vreme u prvom poluvremenu, pa smo se malo ''ušuškali'', ali to je sasvim legitimno. U prvom delu je bilo i slabijih momenata nakon postignutog gola, ali u drugom je bilo fenomenalno. Svi su bili sjajni i drago mi je da smo završili utakmicu sa tri bonusa. Čekamo Velju (Veljko Nikolić) da se vrati, svaki momak nam je potreban. Sanogo je prihvatio rizik da uđe poslednjih deset minuta, ali nije još spreman za ozbilje napore. Čestitam Spartaku na dobroj utakmici, ekipa je kvalitetna, kao i trener Gaćinović''.

Spartak je u prvom poluvremenu izgledao veoma dobro, dok je u drugom delu tempo gostiju pao:

''Prvo poluvreme smo bili egal i mislim da smo držali konce, ali nas je rano primljeni gol poremetio. U drugom delu se sistem raspao, nismo dobro trčali, bili smo nedisciplinovani što nije naša odlika. Zaslužena pobeda Zvezde. Ne samo individualni, nego i timski kvalitet je došao do izražaja. Ja stalno govorim igračima, kakav god da je rezultat, sistem ne sme da puca. Ali, idemo dalje, ipak je to Zvezda'', istakao je Vladimir Gaćinović za TV Arenu sport.

Komentari (0)

Sport