Fudbal

Lepe vesti stižu iz Danske: Kristijan Eriksen počeo da trenira u Odenzeu

Komentari

Autor: Euronews

02/12/2021

-

14:47 >> 14:50

Lepe vesti stižu iz Danske: Kristijan Eriksen počeo da trenira u Odenzeu
Kristijan Eriksen - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Danski fudbaler Kristijan Eriksen, koji je kolabirao na meču Evropskog prvenstva protiv Finke, konačno s evratio na teren, ali ne u dresu Intera, čiji je formalno član, već u opremi lokalnog Odezne u kojem je nastupao u detinjstvu.

“Kristijan je sa nama i svi smo ponosni na to. On je tu, trenira koliko misli da treba kako bi poboljšao svoje fizičko stanje", rekao je direktor kluba Mihael Hemingsen i dodao:

"Ta njegova odluka da dođe kod nas je sasvim normalna. U našem klubu je trenirao kao dečak, živi tu iza ugla prirodno je da nam se pridruži, a svima nama je velika čast da budmeo na terenu zajedno sa njim".

 

 

Eriksen je nastupao za dnaski kliub pre nego što se 2008. godine prešao u Ajaks, azatim je 2013. godine poptisao za Totenhem s akojim je stigao do finala Lige šampiona, odakle je prošle godine prešao u italijanski Inter.

Međutim, nakon svega što mu se dogodilo letos na pomenutoj utakmici u Konephagenu, Danac nema medicinsku dozvolu da igra u Italiji, pa se pominje da bi karijeru mogao da nastavi u Ajaksu, budući da je u Holandiji igračima sa ugrađenim defibrilatorima dozvoljeno da igraju.

Komentari (0)

Sport