Fudbal

Jović pun samopouzdanja pred Anortozis: Siguran sam da će pobediti

Komentari

Autor: Euronews

06/12/2021

-

11:52

Jović pun samopouzdanja pred Anortozis: Siguran sam da će pobediti
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Mučili su se fudbaleri Partizana u prvom poluvremenu susreta protiv Novog Pazara, ali onda su u nastavku na scenu stupili "klinci" i lider je sačuvao prednost od tri boda na tabeli nad Crvenom zvezdom.

Najpre je odmah na otvaranju drugih 45 minuta crno-bele u vođstvo doveo Marko Milanović, da bi sredinom tog perioda igre Nemanja Jović  duplirao prednost nakon dosuđenog jedanaesterca nad Rikardom Gomešom.

"Još u mlađim kategorijama me je krasila odlična igra glavom i jedino sam na skoro svakoj utakmici, još u petlićima, davao golove na taj način. Ipak, statistički skoro isti broj golova dajem i levom i desnom nogom. Osim golova, najvažnija je dobra i korisna igra za ekipu, a na kraju i pobeda“, poručuje Milovanović.

Sigurnim pogotkom sa bele tačke, Nemanja Jović doprineo je osvajanju nova tri boda, a nakon meča istakao je da će mu ovaj pogodak sigurno značiti.

"Znali smo da će utakmica biti teška. Novi Pazar je tvrda ekipa, imaju dobre igrače. Dogovor pre utakmice je bio da šutiram penal ukoliko ga bude bilo i bio sam spreman na tu odgovornost. Pogodio sam i to je najvažnije", rekao je Jović.

Nakon upisana nova tri boda crno-beli se okreću obavezama u Ligi konferncija, gde ih u četvrtak (18.45, TV Arena 1 Premium) očekuje duel protiv Anortozisa u kojem im pobeda garantuje plasman u nastavak takmičenja.

"Siguran sam da ćemo pobediti. Već se sad okrećemo toj utakmici, svi znamo šta nam znači. Izaći ćemo na teren i daćemo sve od sebe da izađemo kao pobednici. Bio bih presrećan kad bih ponovo bio asistent kao i na Kipru i daću sve od sebe da to ostvarim", ističe Jović.

Komentari (0)

Sport