Fudbal

Seku Sanogo ne igra protiv Brage: Zvezda bez važnog defanzivca u Ligi Evrope

Komentari

Autor: Euronews

07/12/2021

-

09:47

Seku Sanogo ne igra protiv Brage: Zvezda bez važnog defanzivca u Ligi Evrope
Seku Sanogo ne igra protiv Brage: Zvezda bez važnog defanzivca u Ligi Evrope - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda ipak neće biti kompletna u Bragi, Seku Sanogo nije uspeo da se oporavi od povrede i nejverovatnije će propustiti meč poslednjeg kola F grupe Lige Evrope u Portugalu (četvrtak 21.00, TV Arena 1 Premium).

Pokušao je Sanogo da se vrati na teren, stavio se na raspolaganje treneru Dejan Stankoviću, ali tokom treninga se videlo da ne može da odgovori visokih zahtevima utakmica na ovak teškim terenima. Srećom, Njegoš Petrović je dostigao visok nivo forme, tu su i Nenad Krstičić, kao i Slavoljub Srnić koji je u Bugarskoj sjajno igrao na toj poziciji.

Drugačije valjda nije ni moglo da bude. Crvena zvezda je od početka grupne faze stalno bila bez nekoliko fudbalera, što zbog "stomačnog gripa", što zbog "koronavirusa" (Borjan, Dragović, Degenek, Katai), povreda, ali i kartona (Gobeljić, Degenek). Uspevao je sa svim tim nedaćama Dejan Stanković da se izbori, da sa onim igračima koji su mu na raspolaganju dođe do situacije da sam kuje sudbinu.

Zvezda je prva u F grupi Lige Evrope sa 10 bodova, bod manje ima Braga, a dva manje Midtjiland koji od 21.00 sat gostuje Ludogorecu u Bugarskoj. 

Komentari (0)

Sport