Fudbal

Stanković presrećan: Čestitke svima, ispisali smo istoriju

Komentari

Autor: Euronews

09/12/2021

-

23:34

Stanković presrećan: Čestitke svima, ispisali smo istoriju
Stanković presrećan: Čestitke svima, ispisali smo istoriju - Copyright Printscreen/Arena sport

veličina teksta

Aa Aa

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković posle velikog uspeha i plasmana u osminu finala Lige Evrope rekao je da su svi u klubu zaslužni za ovakav rezultat.

”Posle Barija ovi momci su ispisali istoriju. Bilo je teško, mnogo izostanaka, povreda Njegoša Petrovića pred utakmicu malo nas je poremetila ali smo skupili snagu da budemo organizovani. Ovo je pobeda za sve crveno-bele, za sve one koji znaju da pate i da se raduju sa Zvezdom, ovo je veliki uspeh kluba i ljudi koji rade u klubu. Čestitke mom stručnom štabu koji je non-stop uz momke, koji ne odustaju i kad je teško i kad boli, jedan veliki posao je iza njih. U ovoj grupi osvojiti prvo mesto sa 11 bodova, mislim da treba da bude istorija.” 

Emotivan je bio i kapiten crveno-belih Milan Borjan.

”Ovo je nestvarno! Čestitam momcima, odigrali su fenomenalnu utakmicu. Ovaj prolaz bih želeo da posvetim svojoj supruzi i sinu jer oni znaju koliko nam je bilo teško. Žrtvujemo se za ovaj klub, emocije me pucaju na sve strane. Zvezdaši, budite ponosni, ne stajemo, idemo dalje! Čeka nas još mnogo izazova, nemamo granicu što su i navijači pokazali. Poslednjih pet godina pravimo nestvarne uspehe i samo treba da nastavimo tako.”

Komentari (0)

Sport