Fudbal

"Nebo se otvorilo u Bragi": Dejan kliza na kolenima, slavlje crveno-belih u Portugalu (VIDEO)

Komentari

Autor: Euronews

10/12/2021

-

00:22

"Nebo se otvorilo u Bragi": Dejan kliza na kolenima, slavlje crveno-belih u Portugalu (VIDEO)
"Nebo se otvorilo u Bragi": Dejan kliza na kolenima, slavlje crveno-belih u Portugalu (VIDEO) - Copyright Tanjug/AP Photo/Luis Vieira, File

veličina teksta

Aa Aa

Za Crvenu zvezdu kao klub "nebo se otvorilo 29. maja 1991", a za ovu generaciju "sipala je 9. decembra kiša slavlja sa neba zbog istorisjkog plasmana u osminu finala Lige Evrope".

Odmah po završetku meča koji je zacršen remijm 1:1, a po saznanju da je Ludogorec zaustavio Midtjiland (0:0), nastalo je neopisivo slavlje. Sprintao je trener Dejan Stanković ka navijačima kao dok je biol igfrač, zatim se bacio na kolena, emocije su ga nadvladale.

 

 

Igrači su skakali jedan drugome u zagrljaj, bilo je suza, radosti do neba. Ekipa se u petak rano ujutru vraća kiz Brage, navijači će im prirediti lep doček na aerodromu.

Crveno-beli će biti mirni u ponedeljak (13. decembar) kada se obavlja žreb za plej-of osmine finala, jer će oni biti direktni učesnici osmine finala a žreb za tu rundu biće održan 25. februara 2022. godine. Mečevi osmine finala igraju se 10. i 17. marta 2022, dok se plej-of osmine finala igra igra 17. i 24. februara.

Komentari (0)

Sport