Fudbal

Generalni direktor Zvezde nema dilemu: Ovo je najveći uspeh kluba još od Tokija 1991.

Komentari

Autor: Euronews

10/12/2021

-

01:23 >> 01:27

Generalni direktor Zvezde nema dilemu: Ovo je najveći uspeh kluba još od Tokija 1991.
Zvezdan Terzić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Ponosan je Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, na istorijski uspeh koji je napravila ekipa od kako je on došao u klub. 

Šest godina, pet grupnih faza, tri igranja u nokaut fazama i prva osmina finala Lige Evrope.

"Čestitam igracima, stručnom štabu, treneru Stankoviću, svim zaposlenima u klubu kao i našim navijačima. Svi su dali sve od sebe da Crvena zvezda ostvari još jedan istorijski uspeh i da ovo bude noć koja će se dugo pamtiti. Zvezda je još jednom pokazala da je velika, a ovo je nastavak sjajnog niza iz prethodnih sezona kada smo pokazali da smo i više nego konkurentni na evropskom nivou", istakao je Terzić.

Najteže u životu je ponavljati uspehe, a mi to uspevamo iz godine u godinu, nastavio je on.

"U Bragi smo napravili možda i najveći uspeh još od 1991. godine kada smo postali evropski i svetski prvaci. Zvezda iz sezone u sezonu pokazuje svu svoju snagu i moć. Već petu godinu zaredom igramo grupnu fazu UEFA takmičenja, pobeđujemo bogatije od sebe i rastemo kao klub. Bili smo 210. na UEFA ranking listi kad smo krenuli 2014, a danas smo 35. Napravili smo neverovatne rezultate u kontinuitetu i nastavićemo ovim trendom i dalje. Verujem da su navijači ponosni na ovaj uspeh i siguran sam da će dugo pamtiti ovo veče. Večeras slavimo, od sutra se već okrećemo domaćem prvenstvu. Moramo biti šampioni, po peti put zaredom", najavio je borbu sa rivalom Terzić.

Komentari (0)

Sport