Fudbal

Horor za igrača Benfike: Pljačkaši vezali Otamendija pred ženom i sinom, pa odneli 300.000 evra

Komentari

Autor: Euronews

14/12/2021

-

11:15

Horor za igrača Benfike: Pljačkaši vezali Otamendija pred ženom i sinom, pa odneli 300.000 evra
Horor za igrača Benfike: Pljačkaši vezali Otamendija pred ženom i sinom, pa odneli 300.000 evra - Copyright Guliver/ AP Photo/Armando Franca

veličina teksta

Aa Aa

Sportisti, posebno oni uspešni su u poslednje vreme sve češće meta pljačkaša, ali fudbaler Benfike Nikolas Otamendi je u nedelju noć preživeo pravi pakao.

Portugalski mediji prenose da je argentinski as Nikolas Otamendi preživeo pakao posle meča protiv Famalikoa kada se vratio kući u Lisabon. Pljačkaši su ga presreli pred njegovom kućom, savladali su ga vezali ga lisicama i stavili kaiš oko vrata. 

Tako vezan morao je da ih uvede u kuću a ceo prizor odigrao se pred susprugom i sinom koji su bili prestravljeni i u šoku, prenosi "Koreiro de Manja".

 

 

Zatim su ukrali nakit, satove i gotovinu u vrednosti od 300.000 evra i pobegli. Policija traga za počiniocima, a porodica Otamendi je pod prismotrom i zaštitom policije.

"Benfika potvrđuje da je Niko Otamendi bio đžrtva pljačke u svojoj kući u ranim jutarnjim časovima. Sportista i njegova porodica su dobro uprkos velikim stresom koji je izazvala ova situacija", istakao je u saopštenju klub Benfika.

Otamendi je odigrao 74 meča za selekciju Argentine, bio je član Velez Sarsfilda, Portoa, Valensije i Mančester sitija, a od 2020. je u Benfiki.

Komentari (0)

Sport