Fudbal

Crvena zvezda odustaje od Falćinelija: Moguć povratak Aleksandra Pešića

Komentari

Autor: Euronews

02/06/2021

-

14:02

Crvena zvezda odustaje od Falćinelija: Moguć povratak Aleksandra Pešića
Aleksandar Pešić - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zezda će najverovatnije odustati od daljeg angažmana Dijega Falčinelija koji je minulu sezonu proveo na "Marakani" kao pazajmljeni igrač Bolonje. Rukovodstvu crveno-belih ne odgovaraju uslovi oko otkupa njegovog ugovora pa Falćineliju predstoji povratak u matični klub koji sa klupe vodi Siniša Mihajlović.

Crvena zvezda za narednu sezonu ima velike ambicije, u toku su pregovori sa nekolicinom proverenih fudbalera. Već je potpisan ugovor sa štoperom Bajer Leverkuzena Aleksandrom Dragovićem, a traži se i zvučno pojačanje među napadačima.

Na listi želja je Aleksandar Prijović poslednje dve sezone član Al Itihada, ali za njegovo dovođenje treba izdvojiti mnogo novca. Realnije je da se na "Marakanu" vrati Aleksandar Pešić (29), najbolji igrač i strelac crveno-belih u sezoni 2017/18, jedan je od najzaslužnijih za osvajanje titule (51 utakmica, 29 golova, 21 asistencija) i najbolji strelac Superlige (25 pogodaka). Posle odlaska iz Crvene zvezde, Pešić je promenio nekoliko klubova, Al Itihad iz Saudijske Arabije, Seul i Makabi iz Tel Aviva sa kojim mu je istekao ugovor. 

Komentari (0)

Sport