Fudbal

Partizan poziva navijače: Besplatan ulaz na proslavu jesenje titule

Komentari

Autor: Euronews

18/12/2021

-

09:29

Partizan poziva navijače: Besplatan ulaz na proslavu jesenje titule
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Pred nama je pretposlednji dan jesenjeg dela fudbalskog prvenstva Srbije i na superligaškim terenima ove subote će se odigrati tri meča, a program otvaraju fudbaleri Partizana i Kolubare koji se sastaju u Humskoj od 12.55 časova.

Ovaj duel posebno je značajan zbog toga što će crno-beli pred svojim navijačima proslaviti osvajanje jesenje titule, što su poslednji put uspeli da urade pre sedam godina, pa zato i ne čudi što su u upravi lidera na tabeli odlučili da ulaz na ovaj duel bude besplatan.

"Nije lako pobeđivati svaki meč i vrlo dobro znamo koliko treba i energije i fokusa i svega ostalog. Bićemo maksimalno koncentrisani i motivisani da dođemo do željene pobede i da završimo uspešno ovu polusezonu", rekao je uoči poslednjeg ovogodišnjeg duela trener Partizana Aleksandar Stanojević i dodao:

"Kada sam došao rekao sam da želimo da budemo konkurentni za titulu. To je bio cilj i motiv. Da je bilo ispod toga, smatrao bih sve neuspešnim. Ljudi iz fudbala su mi govorili da će biti teško, da nema šanse da budemo konkurentni. Verovao sam da možemo, da li će ostati pet, tri ili dva boda, videćemo danas kad se utakmica završi. Isto tako mi kažu da ćemo teško osvojiti titulu i vlada taj pesimizam da mi jednostavno teško možemo doći do titule, a mi smo na pola puta do tog uspeha, što me čini srećnim".

Gotovo u isto vreme na programu je duel između Novog Pazara i Vojvodine (15), dok se pretposlednji takmičarski dan u 2021. godini kad je Superliga Srbije u pitanju zatvara susretom između Napretka i Spartaka (15).

Rezultati i parovi 21. kola Linglong Superlige Srbije

Sreda

Čukarički – TSC 2:0 (0:0)
/Đ. Jovanović 62, Kovač 82/

Četvrtak

Proleter – Radnički Niš 2:0 (2:0)
/Ninković 5, Tomović 20/

TSC – Crvena zvezda 2:3 (2:2)
/Banjac 7, Stanojlović 17 - Ivanić 15, Pavkov 32, 55/

Subota

Partizan – Kolubara 12.55 (TV Arena 1 Premium)

Novi Pazar – Vojvodina 13.00 (TV Arena sport 1)

Napredak – Spartak 15.00 (TV Arena sport 1)

Nedelja

Radnik – Mladost 13.00 (TV Arena sport 2)

Voždovac – Metalac 15.00 (TV Arena sport 2)

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari (0)

Sport