Fudbal

Veliki problemi u Premijer ligi: Odložen još jedan meč, možda se prekine prvenstvo

Komentari

Autor: Euronews

18/12/2021

-

14:53

Veliki problemi u Premijer ligi: Odložen još jedan meč, možda se prekine prvenstvo
Veliki problemi u Premijer ligi: Odložen još jedan meč, možda se prekine prvenstvo - Copyright Tanjug/David Davies/PA via AP

veličina teksta

Aa Aa

Samo nekoliko sati pre nego što je trebalo da bude odigrana utakmica između Aston vile i Barnlija saopšteno je da se taj meč neće ni odigrati, a kao razlog navodi se pozitivan nalaz na koronavirus među igračima i stručnim štabom kluba iz Birmingema

Ovo je šesti odloženi meč 18. kola najjačeg ranga takmičenja u Engleskoj i mediji na Ostrvu spekulišu da bi možda molo da dođe i do prekida prvenstva.

Haos koji trenutno zbog virusa Covid-19 vlada u Premijer ligi najbolje se ogleda u tome što je Totenhem odigrao tek 14 mečev i niko ne zna kada bi u ionako zgusnutom rasporedu u engleskom fudbalu, mogao da nadoknadi taj zaostatak. Tim pre što ga očekuje i odloženi meč Lige konferencija protiv Rena.

Takođe, treba imati na umu da bi 26. decembra trebalo da se odigra Boksing dej, jedan od najvažnijih dana u Premijer ligi, a ako se koronavirus bude širio ovom brzinom vrlo je moguće da se dan nakon Božića u Engleskoj neće igrati fudbal.

Komentari (0)

Sport