Fudbal

Milan Borjan potvrdio da želi da ode iz Crvene zvezde

Komentari

Autor: Euronews

19/12/2021

-

10:36

Milan Borjan potvrdio da želi da ode iz Crvene zvezde
Milan Borjan - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan potvrdio je da želi da ode iz kluba.

Borjan se tim povodom oglasio na društvenoj mreži Instagram.

"Iz pijeteta, velikog poštovanja, odanosti i zahvalne ljubavi prema navijačima, kao i odgovornosti prema medijima sa kojima imam sjajnu saradnju zelim da se oglasim", počeo je Borjan izlaganje na Instagramu.

Borjan se osvrnuo na detalje koji su se pojavili u javnosti.

"Juče je u medijima izašla informacija da želim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to što ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je došlo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže", naveo je Borjan.

Istakao je da su razlozi za odlazak "mnogo dublji, konkretniji i veći".

"Razlozi moje želje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe u nekom trenu podeliću sa vama i to jer su navijači Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljeg se neću oglašavati na ovu temu", napisao je Borjan.

Komentari (0)

Sport