Fudbal

Italijano objasnio zašto je izveo Vlahovića: Sasuolo je krenuo u ofanzivu, morao sam da pojačam zadnju liniju

Komentari

Autor: Euronews

19/12/2021

-

16:25 >> 17:25

Italijano objasnio zašto je izveo Vlahovića: Sasuolo je krenuo u ofanzivu, morao sam da pojačam zadnju liniju
Italijano objasnio zašto je izveo Vlahovića: Sasuolo je krenuo u ofanzivu, morao sam da pojačam zadnju liniju - Copyright Mašimo Paolone/LaPreše via AP

veličina teksta

Aa Aa

​Trener Fiorentine Vinćenco Italijano, objasnio je po završetku utakmice sa Sasuolom zašto je izveo srpskog fudbalera Dušana Vlahovića nekoliko minuta pre kraja susreta.

Meč u Firenci završen je 2:2, a Vlahović je u 57. minutu postigao prvi gol za "viole", što je njegov 33. u kalendarskoj godini, čime se izjednačio sa Kristijanom Ronaldom.

Dva minuta pre kraja regularnog toka meča, Italijano je izveo srpskog golgetera i na teren ubacio defanzivca Igora, kako bi pojačao zadnju liniju, budući da je Fiorentina u 68. minutu ostala sa igračem manje zbog drugog kartona Biragija.

"Ostalo je još nekoliko minuta do kraja, morali smo da budemo oprezni. Sasuolo je uveo ofanzice Žeremija Bogu i Gregorija Defrela. Morao sam da napravim izmenu, imali smo igrača manje. Takvu sam odluku doneo. U Italiji u 99.9 odsto slučajeva ko dobije crveni karton, na kraju izgubi", rekao je Italijano.

Komentari (0)

Sport