Fudbal

Srpski reprezentativac na udaru u Valensiji: Račić zbog ružnog gesta mora da se izvini Levanteu

Komentari

Autor: Euronews

21/12/2021

-

09:30 >> 10:02

Srpski reprezentativac na udaru u Valensiji: Račić zbog ružnog gesta mora da se izvini Levanteu
Uroš Račić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Uroš Račić je odigrao veoma dobar meč za Valensiju u pobedi 4:3 u gradskom derbiju, ali je dospeo na stub srama posle meča zbog nesportske reakcije prema navijačima Levantea kada je u 88. minutu napuštao teren.

Nije istrpeo srpski reprezentativac uvrede sa tribina, ali nije smeo nesportski da uzvrati, smatra trener Valensije Pepe Bordales koji je zahtevao od Račića da se javno izvini navijačima Levantea. Po zvaršetku meča došlo je i do veće gužve što je uzrokovalo drugim žutim kartonom za nekadašnjeg igrača Crvene zvezde.

 

 

"Apsolutno ne odobravam ono što je Račić uradio, moramo da poštujemo rivale i ne pravimo ružne gestove. Nije ni vreme, ni mesto, momcima ponekad nedostaje zrelosti. Ne slažem se sa onim što je uradio, to se ne sme ponoviti u mom timu. Valensija je plemenita ekipa i to se ne može, kakav god da si Uroš Račić", izjavio je posle meča Bordales.

 

 

I trener Levantea Alesio Liši je kritikovao Račića rekavši da "je on dete koje nije naučilo da pobeđuje i da mu se više ne smeju tolerisati takvi ispadi".

Šta je tačno uzrokovalo ovako burnu i nesportsku rekaciju Račića ostaje da on sam objasni.

Komentari (0)

Sport