Fudbal

Lukaku žali zbog rastanka sa Interom: Nikada neću zaboraviti kako su dočekali mene i moju porodicu

Komentari

Autor: Euronews

30/12/2021

-

21:41 >> 21:57

Lukaku žali zbog rastanka sa Interom: Nikada neću zaboraviti kako su dočekali mene i moju porodicu
Lukaku žali zbog rastanka sa Interom: Nikada neću zaboraviti kako su dočekali mene i moju porodicu - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaler Čelsija Romelu Lukaku, pokajao se što se nije na pravi način oprostio navijača Intera, kada je letos napustio klub.

Belgijac je posle odlične sezone u Interu, sa kojima je prošle godine osvojio titulu, odlučio da promeni sredinu i da se preseli u klub sa Stamford bridža. Njegov brzi odlazak iznenadio je simpatizere milanskog tima, koji su se ponadali da će njihov miljenik ipak ostati imun na brojne ponude evropskih velikana i da će se zadržati na Meaci.

Međutim, Lukaku je želeo više, pa se odlučio za dres aktuelnog šampiona Evrope.

"Ono što se dogodilo prošlog leta nije trebalo da bude na onakav način. Želim da se izvinim navijačima. Verujem da ću se jednog dana vratiti i ponovo pobeđivati u dresu Intera. Volim Italiju i neću zaboraviti kako su navijači dočekali mene i moju porodicu", poručio je Lukaku za italijanske medije.

Napadač je otkrio da nije naročito srećan u londonskom klubu, prvenstveno zbog stila igra kakav preferira trener Tomas Tuhel.

"Fizički sam dobro, ali nisam zadovoljan situacijom u Čelsiju. Tuhel je odabrao da igra u potpuno drugom sistemu, ali ne odustajem, profesionalac sam. Nisam srećan, ali ne mogu da odustanem", zaključio je Belgijanac.

Romelu je u dresu Čelsija postigao sedam pogodaka na 18 utakmica ove sezone, dok je u Interu za dve godine odigrao 72. meča i zabeležio 47 golova.

Komentari (0)

Sport