Fudbal

Tuhel oprostio Belgijancu: Lukaku je spreman da se iskupi

Komentari

Autor: Euronews

04/01/2022

-

18:16

Tuhel oprostio Belgijancu: Lukaku je spreman da se iskupi
Romelu Lukaku - Copyright Tanjug/(AP Photo/Rui Vieira)

veličina teksta

Aa Aa

Trener Čelsija, Tomas Tuhel, oglasio se povodom nedavnim nesuglasica sa napadačem Romeluom Lukakuom. 

Naime, korpulentni centarfor je neposredno pre Nove godine izjavio da nije zadovoljan situacijom u klubu i da želi da se vrati u Inter, što je izazvalo mnogo polemika u javnosti. Ipak, Tuhel ističe da su te izjave sada prošlost i da je sa Lukakuom odnos izglađen:

 

 

''Pustili smo da prođe malo vremena, da se spusti loptpa. Za mene je najvažnije da on to nije uradio sa namerom da napravi ovakvu zbrku pred veliku utakmicu. Čak i ranije, kada je po njegovom mišljenju bio spreman da igra posle povrede, a mi smo mislili da mu treba još malo vremena za oporavak, nikada nije ispoljavao negativno ponašanje prema timu. Tako da je ovo bio prvi put da se ovako osetio. Jako je važno ostati miran i razumeti da nije toliko velika stvar koliko bi ljudi želela da bude. On je i dalje naš igrač i imaćemo dosta koristi od njegovih igara i borbe''.

Lukaku je tokom karijere nastupao za Anderleht, Vest Bromvič Albion, Everton, Mančester junajted, Inter Milan i Čelsi. Za reprezentaciju Belgije je debitovao u martu 2010. godine od kada je zabeležio 101 nastup i postigao 68 pogodaka.

Komentari (0)

Sport