Fudbal

Vazura: Ne želimo da poremetimo ovu ekipu

Komentari

Autor: Tanjug

12/01/2022

-

13:00

Vazura: Ne želimo da poremetimo ovu ekipu
Miloš Vazura - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

veličina teksta

Aa Aa

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura rekao je danas da klub pregovara sa potencijalnim pojačanjima.

”Zadovoljni smo produžetkom saradnje sa Stanojevićem, to je najveće pojačanje Partizana. Kada su u pitanju igrači, prelazni rok u Srbiji još zvanično ni počeo, ali mi pregovaramo sa igračima i videćemo. U toku meseca će biti određenih pojačanja. Trudićemo se da to bude pre polaska ekipe na pripreme u Turskoj”, rekao je Vazura novinarima na SC Partizan Teleoptik.

Fudbaleri Partizana danas su počeli pripreme za nastavak sezone u Sportskom centru Partizan Teleoptik, a pre pocetka rada trener Aleksandar Stanojević produžio je ugovor do 2024. godine.

"Prelazni rok je živa stvar i ne žurimo nigde, ne želimo da pravimo greške i da plaćamo nešto više nego što treba da plaćamo. Ekipa je na okupu, svi su zdravi i nije nam hitno da moramo transfere da završimo u dva dana. Možemo da realizujemo dogovor za sedam ili deset dana, ali biće pojačanja. Neće biti krucijalnih transfera, ali želimo da pojačamo konkurenciju i da Partizan bude bolji u drugom delu sezone", naveo je Vazura.

Generalni direktor crno-belih kaže da su u Humsku stigle ponude za trojice igrača.

"Imamo ponude, ali u ovom trenutku te ponude odbijamo. Ne želimo da pregovaramo o prodaji tih igrača. Videćemo, ali kao što smo najavili promene će biti minimalne i neće biti većih transfera. Ne želimo da poremetimo ovu ekipu ili da prodamo nekoga pa da nemamo vremena za dovođenje adekvatnih zamena. Želimo da nastavimo put ka tituli, blizu smo toga. Koliko smo blizu, toliko smo i daleko, ima još mnogo da se igra i to je razlog zašto nećemo prodavati značajne igrače u ovom prelaznom roku", zaključio je Vazura.

Komentari (0)

Sport