Fudbal

Lazetić: Na treningu sve ''puca'' na terenu, jedva čekam utakmice

Komentari

Autor: Euronews

15/01/2022

-

13:30

Lazetić: Na treningu sve ''puca'' na terenu, jedva čekam utakmice
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaler Crvene zvezde Marko Lazetić preneo je utiske iz Antalije gde se fudbaleri Crvene zvezde pripremaju za nastavak sezone.

”Prošla su tri treninga, za sada rad nije toliko naporan. Krećemo polako, ulazimo u ritam i svaki naredni dan će biti sve teže. Niko ne voli “suvo” trčanje, ali to je obavezni deo fudbala tako da svi ćemo odraditi taj segment priprema kako bi bili spremni za nastavak sezone” rekao je Lazetić.

”Odmorio sam par dana, a onda sam nastavio, zapravo počeo sam da se spremam za novu polusezonu. Prvi dan, pošto dugo nismo igrali sa loptom, bili smo malo “teški”, dok je drugi dan na popodnevnom treningu sve “pucalo” na terenu. Svi su dobro radili i to me raduje. Pokušavam da pomognem saigračima van terena i na njemu. Na primer oko postavke, jer znam kako je meni bilo kada sam se tek priključio prvom timu. Mislim da im nije teško, brzo su se uklopili i saigrači su ih odmah prihvatili kako treba” kaže mladi napadač crveno-belih.

Lazetić je istakao da jedva čeka utakmice.

”Obožavam da igram mečeve. Čekam da dobijem šansu i pokušaću da je maksimalno iskoristim. Igramo tek u drugoj fazi priprema, ali jedva čekam utakmice i nadam se da ćemo sve pobediti. Za mene je svaka utakmica, nije bitno da li je Kup Srbije, prvenstvo, Liga Evrope ili Liga šamnpiona, ulazim maksimalno, sto posto spreman, kao i svi kako bi ispunili naše ciljeve. Nije bitno da li je to utakmica ili trening. Ima vremena za odmor između treninga, uglavnom ga iskoristim da se čujem sa porodicom, devojkom ili da igram igrice” zaključio je mladi Zvezdin centarfor.

Komentari (0)

Sport