Fudbal

Bira se baza za "orlove": Delegacija FSS za vikend putuje u Katar

Komentari

Autor: Euronews

19/01/2022

-

14:23

Bira se baza za "orlove": Delegacija FSS za vikend putuje u Katar
Bira se baza za "orlove": Delegacija FSS za vikend putuje u Katar - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije otputovaće u subotu u Katar, gde će pokušati da pronađe najbolju lokaciju za bazu srpskog nacionalnog tima tokom trajanja Svetskog prvenstva koje počinje 21. novembra.

U pitanju je uobičajena procedura pred svako veliko takmičenje prilikom koje će predstavnici FSS razgledati veći broj hotela, da bi se onda sa prikupljenim ponudama vratili u Beograd da na miru i u dogovoru sa selektorom Draganom Stojkovićem izaberu najbolju opciju.

Tokom boravka u Kataru delegacija FSS srpske "kuće fudbala" će se susresti i sa predstavnicima FIFA i organizacionog komiteta, a jedna od tema sastanka ticaće se i bezbednosti učesnika, kao i pitanje dolaska srpskih navijača na Mundijal.

Prvi kontigent ulaznica za predstojeće Svetsko prvenstvo tokom današnjeg dana je pušten u prodaju, a Fudbalski savez Srbije će tek naknadno saznati koliko ulaznica će mu pripasti.

Ta informacija mogla bi da bude dostupna već početkom aprila kada će se u Dohi održati žrebanje grupa, odnosno kad će se znati koje reprezentaciji igraju na kom stadionu i koliki je broj ulaznica u opticaju.

Komentari (0)

Sport