Fudbal

Marko Lazetić potpisao za Milan: Godišnja plata 500.000 evra

Komentari

Autor: Euronews

27/01/2022

-

15:42

Marko Lazetić potpisao za Milan: Godišnja plata 500.000 evra
drse Marka Lazetića iz MIlana - Copyright Privatna arhiva

veličina teksta

Aa Aa

Posao je konačno sklopljen i Marko Lazetić je zvanično postao fudbaler slavnog italijanskog Milana u kojem će nositi dres sa brojem 22. Crvena zvezda će na ime obeštećenja dobiti 4,5 miliona evra, plus još 1,5 milion kroz potencijalne bonuse.

Prema detaljima transfera u čijoj je relizaciji posredovao poznati italijanski agent Serđo Berti, inače čovek koji je sarađivao sa najvećim srpskim igračima u Italiji, poput Vladimira Jugovića, Siniše Mihajlovića, Nikole Lazetića, Adema Ljajića, Aleksandra Kolareva i mnogih drugih, Lazetić će godišnje zarađivati 500.00 evra.

Uz to, primanja će mu iz godine u godinu linearno rasti za po 50.000 evra, a u svakoj sezoni u kojoj odigra više od osam utakmica sleduje mu bonus od dodatih 500.000 evra.

U toku današnjeg dana, ili najkasnije sutra, Marko Lazetić bi trebalo i zvanično da bude predstavljen kao novi fudbaler Milana, a prema informacijama iz Italije, dosadašnji prvotimac Crvene zvezde neće biti prosleđen na pozajmicu, već će se odmah boriti za mesto u timu.

Komentari (0)

Sport