Fudbal

Iz UEFA upozorili Real Madrid: Anćelotiju istekla trenerska licenca ne sme da sedi na klupi

Komentari

Autor: Euronews

31/01/2022

-

10:27

Iz UEFA upozorili Real Madrid: Anćelotiju istekla trenerska licenca ne sme da sedi na klupi
Iz UEFA upozorili Real Madrid: Anćelotiju istekla trenerska licenca ne sme da sedi na klupi - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Neverovatna vest stiže iz Španije.

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti ne može više da obavlja taj posao jer mu je poslednjeg dana 2021. godine istekla trenerska licenca, a to znači d aje ceo januar bez dozvole vodio madridski klub, prenose svetski mediji.

Iz sedišta UEFA na sredu Madriđana je stigao dopis u kojem piše da jedan od najboljih i najtrofejnijih svetskih trenera ne može da obavlja tu funkciju dok ne položi neophodan ispite, što je iznenadilo sve, ne samo u Real Madridu, već i u Fudbalskom savezu Španije.

Kako prenose mediji, u odgovoru dostavljenom UEFA se navodi da trener Anćelotijevog renomea nije zaslužio da se na ovakav način ophode prema njemu i zatražili su detaljno objašnjenje i instrukcije povodom ovog slučaja.

Isnksuni stručnjak (62) je menadžersku karijeru počeo još 1995. godine i vodio je brojne timove u Italiji, Engleskoj, Francuskoj, Španiji i Nemačkoj u više od 1.200 utakmica.

Iskusni stručnjak je sa svojim timovima osvojio 21 trofej uključujući tri titule Lige šampiona, te šampionske trofej u svih pet najjačih fudbalskih liga u Evropi!

Komentari (0)

Sport