Fudbal

Zvezda nije postigla dogovor sa iskusnim štoperom: Nemanja Milunović dve godine u dresu Alanje

Komentari

Autor: Euronews

06/06/2021

-

10:48

Zvezda nije postigla dogovor sa iskusnim štoperom: Nemanja Milunović dve godine u dresu Alanje
Zvezda nije postigla dogovor sa iskusnim štoperom: Nemanja Milunović dve godine u dresu Alanje - Copyright Printscreen/Instagram

veličina teksta

Aa Aa

Očekivalo se da Nemanja Milunović (32) sa Crvenom zvezdom nastavi saradnju, međutim, iskusni štoper je od danas igrač turskog superligaša Alanje. Uz nešto povoljnije finansijske uslove nego što bi dobio na "Marakani", ugovor je potpisao na dve godine uz mogućnost da bude produžen na još godinu dana. 

Bivšeg komandanta odbrane crveno-belih u Alanji su predstavili kao veliko pojačanje i najavili u narednoj sezoni borbu za sam vrh tabele. Milunović je kao i u Zvezdi, zadužio dres sa brojem 19. Alanja je u minulom prvenstvu završili na sedmom mestu.

 

 

Milunović je u Crvenoj zvezdi proveo dve i po sezone, odigrao je 87 utakmica, postigao je 10 golova.Osvojio je tri šampionske titule, Kup Srbije i učestvovao u uspesima crveno-belih u Evropi. 


Milunović je poneo epitet najboljeg štopera grupne faze Lige Evrope, a biran je i u najboljih 11.Tokom karijere uspešno je nosio dres Bate Borisova, kao i čačanskog Borca i lučanske Mladosti. 

Komentari (0)

Sport