Fudbal

Terzić zadovoljan poslovanjem: Zvezda je toliko velika da Milan kupuje od nas, a mi dovodimo igrača Bajerna

Komentari

Autor: Tanjug

02/02/2022

-

14:41

Terzić zadovoljan poslovanjem: Zvezda je toliko velika da Milan kupuje od nas, a mi dovodimo igrača Bajerna
Zvezdan Terzić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda iz dana u dan dokazuje da raste kao klub, ne samo istorijskim plasmanom u osminu finala UEFA lige ili 35. mestom na evropskoj rang listi, već i priznanjima koje je dobila kroz januarski prelazni rok, izjavio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Prvi operativac srpskog šampiona je u razgovoru za Tanjug pričao kako su odlazak Marka Lazetića i dolazak Nemanje Motike najbolji pokazatelji koliko su crveno-beli porasli poslednjih godina.

"Milan ponovo kupuje na Marakani, a mi kupujemo od Bajerna, evropski klupski velikani ponovo uvažavaju Crvenu zvezdu, naši igrači odlaze u italijansku Seriju A i špansku Primeru. Igrači veruju današnjoj Crvenoj zvezdi, to dokazuje činjenica da igrač Valensije, najbolji strelac Norveške ili najbolji mladi igrač Bajerna žele u naš klub".

Terzić je najavio da će Zvezda nastaviti sa investiranjem kako bi se još bolje pozicionirala na evropskom fudbalskom tržištu.

"Velika ulaganja u omladinsku školu su dugoročna i mi tek očekujemo da Crvena zvezda ima ogromnu korist u budućim vremenima, najbolji dokaz su plejada istinskih mladih asova koji su oduševili na zimskim pripremama sa našim prvim timom. Crvenoj zvezdi predstoji sjajna budućnost", poručio je Terzić.

Komentari (0)

Sport