Fudbal

Pioli hvali Lazetića: Poseduje snažan karakter i odličnu tehniku

Komentari

Autor: Euronews

04/02/2022

-

19:20

Pioli hvali Lazetića: Poseduje snažan karakter i odličnu tehniku
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Italijanski trener, Stefano Pioli, istakao je da je veoma zadovoljan Markom Lazetićem, novim pojačanjem iz Crvene zvezde.

Trener Milana kaže da srpski napadač ima snažan karakter:

"Čini mi se da već poseduje snažan karakter, sa ciljem da postane veliki igrač. Ima sjajne fizičke predispozicije u kombinaciji sa odličnom tehnikom. Sutra će biti sa nama i počeće da uviđa šta je italijanski fudbal i šta znači biti u Milanu", rekao je Pioli.

U narednom kolu će Milan odmeriti snage sa aktuelnim šampionom Italije, Interom, a Zlatan Ibrahimović neće moći da pomogne svom timu. S obzirom na to, Lazetić bi mogao da bude jedna od zamena za Olivijea Žirua:

"Veoma važan meč, ali prolazili smo i kroz druge poput onog Bergamu ili Torinu. Nedostajaće nam Zlatan, žao nam je. Sa njim smo mnogo porasli i sada moramo da pokažemo da smo jaki i bez njega. Moramo da imamo tu snagu volje, posebno u ovako delikatnoj situaciji", rekao je Pioli, pa nastavio:

"Borimo se za veoma visok plasman, bez obzira da li je Liga šampiona ili nešto drugo u pitanju, znači da smo i dalje konkurentni. Protiv Juventusa smo imali odličan meč, nedostajalo nam je malo više kvaliteta u završnici, što znači da to moramo da popravimo sutra. Dan će biti veoma težak, želimo da pokušamo da pobedimo u jako važnom meču".

Komentari (0)

Sport