Fudbal

Stop za navijače Partizana: Pristalice crno-belih ne mogu uživo da posmatraju meč protiv Sparte u Pragu

Komentari

Autor: Euronews

09/02/2022

-

13:42

Stop za navijače Partizana: Pristalice crno-belih ne mogu uživo da posmatraju meč protiv Sparte u Pragu
Partizan - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana igraju 17. februara prvi meč šesnaestine finala Lige konferencija protiv ekipe Sparte u Pragu, a na tom susretu će biti lišeni pomoći svojih navijača.

Tu infomaciju danas je saopštio klub iz Humske koji je otkrio da će na stadionu u glavnom gradu Češke moći da bude prisutno najviše 1.000 gledalaca.

"U skladu sa zvaničnim informacijama koje je FK Partizan dobio od Fudbalskog kluba Sparta iz Praga, u vezi sa postojećim merama koje su na snazi u Češkoj Republici zbog pandemije Covid-19 virusa, a koje se odnose na prisustvo publike na sportskim dešavanjima, FK Partizan prenosi javnosti sledeće: Dozvoljeni broj gledalaca na stadionu za utakmicu FK Sparta Prag  FK Partizan je 1000 i ulazak na stadion gostujućim navijačima neće biti dozvoljen, kao ni kupovina ulaznica za utakmicu", stoji u saopštenju crno-belih i dodaje se:

"Prema prispelim informacijama koje posedujemo, ovo je konačna odluka i shodno odluci UEFA da uslovi odigravanja utakmice podležu zakonima zemlje u kojoj se odigravaju, FK Partizan ni na koji način ne može da utiče na ovu odluku i pored višednevnih napora koji su učinjeni da se ova situacija prevaziđe".

Komentari (0)

Sport