Fudbal

Partizan razmišlja samo o Sparti, igrači veruju u uspeh

Komentari

Autor: Euronews

15/02/2022

-

10:44

Partizan razmišlja samo o Sparti, igrači veruju u uspeh
Partizan razmišlja samo o Sparti, igrači veruju u uspeh - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana će u četvrtak od 21 čas igrati prvu utakmicu šesnaestine finala Lige konferencija protiv Sparte u Pragu. Veruju u pozitivan ishod.

Slobodan Urošević je naveo da su misli igrača crno-belih maksimalno okrenute ka Pragu.

"Misli su totalno okrenute ka Sparti i postoji ogromna želja da se taj meč završi pozitivno po nas i da se u drugi meč, koji se igra na nasem stadionu, uđe sa manjim pritiskom. Nadamo se pobedi i pozitivnom rezultatu, kao i na svakoj drugoj utakmici, to je glavni cilj", rekao je Slobodan Urošević.

Partizan je prolećni deo sezone počeo pobedom nad Radničkim u Nišu.

"Forma je na nivou koji se od nas očekuje i traži, iskoristili smo maksimalno pripremni period i spremili se za utakmice koje nam predstoje. Umor uvek postoji posle priprema, ali to je normalno i ne ometa nas".

Jedan od dva gola u Nišu dao je upravo Urošević.

"Srećan sam zbog toga što sam postigao jos jedan gol u dresu Partizana, moj deo posla je defanziva, tako da mi mnogo znaci kada izađem iz tog okvira i postignem pogodak", naveo je on.

Po njegovim rečima, prva utakmica posle priprema je uvek najveći izazov, pogotovo ako je u pitanju težak protivnik.

"Izuzetno su nam važni bodovi i na svakoj utakmici dajemo svoj maksimum da bismo ostvarili sva tri boda. Drago mi je zbog toga što smo ovaj deo sezone započeli pobedom i nadam se da cemo tako nastaviti i u narednim utakmicama koje su nam od velikog značaja".

Osvrnuo se i na povredu golmana Popovića.

"Bilo je izuzetno teško nastaviti neometano utakmicu nakon što su nam saigraca izveli sa stadiona u kolima hitne pomoći, ali morali smo da se što bolje fokusiramo na igru i odigramo utakmicu do kraja onako kako se od nas očekuje".

Komentari (0)

Sport