Fudbal

Zasluženo smo pobedili: Igrači Partizana zadovoljni posle trijumfa u Pragu

Komentari

Autor: Euronews

17/02/2022

-

23:25 >> 00:09

Zasluženo smo pobedili: Igrači Partizana zadovoljni posle trijumfa u Pragu
Zasluženo smo pobedili: Igrači Partizana zadovoljni posle trijumfa u Pragu - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Veliki trijumf nad Spartom (1:0) u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencija doneo je ogromnu radost u taboru fudbalera Partizana, koji smaraju da su u večerašnjih 90 minuta bili bolji rival od češkog tima.

"Zadovoljni smo. Tvrda i teška utakmica je iza nas, baš onakva kakvu smo i očekivali. Dobro smo isparirali rivalu koji je fizički jači od nas i zbog toga smo morali da napravimo određene korekcije, a ulaskom Marka Jevtovića smo dobili baš ono što smo hteli. Iamodobar rezultat, ali prvo da uspešno prebrodimo duel protiv radničkog iz Kragujevca u nedleju, a onda se opet okrećemo Sparti", rekao je Stanoejvić posle meča za TV Arena sport.

Jedan od najkonstantnijih u timu crno-belih ove večeri bio je Saša Zdjelar koji je dobio pregršt duela i svojim angažovanjem celu utakmicu gurao ekipu napred.

"Znali smo da su oni fizički dominantna ekipa, a to smo znali i po tome što smo pre četiri godine igrali protiv ekipe Plzena koja gaji sličan stil igre. Tempo je bio jak, ali mi smo bili ravnopravni i najvažnije je da imamo dobar rezultat pred revanš u Beogradu. Na tom susretu očekujem da će tribine biti pune i da ćemo zajedno ostvariti novi pozitivan rezultat", istako je za TV Arena sport Zdjelar.

Junak pobede ekipe iz Husmke bio je Kvinsi Menig čiji je maestralni lob doneo pobedu crno-belima i osigurao mirniji revanš.

"Naravno da mi je drago što sam postigao gol, kao neko ko igra u napadu voleo bih da na svakoj utakmici budem strelac, ali za mene je najvažnije da smi mi pobedili. Ova pobeda nam mnogo znači i treba samo da nastavimo dalje", naglasio je Menig u izjavi za TV Arena sport, dok je Igor Vujačić istakao:

"Dobro smo ušli u ovaj susret prvi ozbiljnije zapretili i po mom skromnom mišljenju mislim da smo zasluženo pobedili".

Komentari (0)

Sport