Fudbal

FIFA uslišila molbu Ukrajinaca: Odložen meč baraža za SP protiv Škotske

Komentari

Autor: Euronews

08/03/2022

-

09:17

FIFA uslišila molbu Ukrajinaca: Odložen meč baraža za SP protiv Škotske
fudbaleri Ukrajine - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Čelnci FIFA uslišili su molbu Fudbalskog saveza Ukrajine koji je pre dva dana zatražio da se odloži baraž meč za odlazak na Svtsko prvenstvo u Kataru protiv selekcije Škotske i taj duel će umesto 24. marta biti odigran u junu.

Tačan termin odigravanja susreta još nije definitivno određen, ali se očekuje da to bude u prvoj polovini meseca, prenose svetski mediji.

Čak nije isključeno da se taj duel odigra 7. juna, za kad je zakazan susret ove dve selekcije u Ligi nacija, a da se za ovo takmičenje naknadno odredi novi termin.

Pobednik ovog duela sastaće se protiv boljeg iz meča Austrije i Velsa, ali za sada nije poznato da li će i taj duel biti odložen ili će se on igrati u unapred utvrđenom terminu 24. marta.

Podsećanja radi, molba rukovodstva FS Ukrajine je usledila nakon što je u ovoj zemlji nastupilo ratno stanje, zbog čega fudbalska reprezentacija nije u stanju da se neometano priprema za ključne duele u borbi za plasman na Mundijal, koji će se od 21. novembra do 18. decembra održati u Kataru.

Komentari (0)

Sport