Fudbal

Napredak se ne predaje protiv Partizana: Imamo pravo na nadu

Komentari

Autor: Tanjug

12/03/2022

-

10:02

Napredak se ne predaje protiv Partizana: Imamo pravo na nadu
Napredak se ne predaje protiv Partizana: Imamo pravo na nadu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana i Napretka sastaće se u okviru 27. kola Linglong Superlige Srbije.

Utakmica će početi u 14 i 30 na stadionu Partizana.

Napredak ima ambicije u tom duelu i neće se predati, najavio je trener kruševačkog tima Ivan Stefanović.

"Idemo Partizanu posle jedne teške i dramatične utakmice na domaćem terenu, u kojoj nismo uspeli da pobedimo. Imamo i novih kadrovskih problema, ali to je šansa za one koji su imali manju minutažu, jer svi isto treniraju i čekaju priliku da se dokažu. Gledali smo Partizan u Evropi. Primili su pet golova, ne sećam se kad se to desilo i svedoči da i oni znaju da naprave dosta grešaka. Partizan je, ipak Partizan i nije slučajno lider. Ne preti se crno–belima, ali imamo pravo na nadu. Želimo pre svega, da odigramo dobro i predstavimo se u najboljem svetlu", rekao je Stefanović u najavi utakmice.

Fudbaler Napretka Alen Melunović ističe da će meču u Beogradu biti težak bez obzira na to što su crno-beli istrošeni i poljujani poslel ubedljivog poraza od Fejenorda u Ligi konferencija.

"Gledao sam utakmicu, naravno. Treba imati u vidu da Partizan nije igrao protiv neke domaće ekipe, već trećeplasiranog tima holandskog prvenstva, koji je u ovom trenutku mnogo bolji. Tako da, možda smo gledali neki drugi Partizan, u odnosu na onaj koji će nama na megdan. U svakom slučaju biće teško, ali pokušaćemo da iznenadimo domaće, kaznimo ih iz nekih situacija. Sigurno su crno – beli umorni, možda će biti i promena u ekipi, ali mi moramo da budemo na maksimalnom nivou da bi uopšte imali priliku da napravimo neki dobar rezultat", poručio je Melunović.

Komentari (0)

Sport