Fudbal

Rašford na leto može da ide iz Mančester junajteda

Komentari

Autor: Euronews

12/03/2022

-

20:43

Rašford na leto može da ide iz Mančester junajteda
AP Photo/Jon Super, File - Copyright Tanjug/AP Photo/Jon Super, File

veličina teksta

Aa Aa

Trener Mančester junajteda Ralf Rangnik kaže da Markus Rašford može da napusti klub ovog leta ako bude nezadovoljan.

Rašford razmišlja da traži od kluba da ga stavi na transfer listu jer malo vremena provodi na terenu, pošto je započeo samo dve od poslednjih 11 utakmica Junajteda u Premijer ligi. Međutim, Rangnik smatra da je 24-godišnjaku pružio dovoljan broj minuta u igri.

”Ne mislim da nije imao dovoljno vremena za igru. Imao je 13 ili 14 utakmica otkako sam ja ovde. Na više mečeva bio je starteo nego rezerva. Mislim da to nije problem i nikada nije rekao ništa o tome kada smo razgovarali juče. Ali opet, trenutno nije prelazni rok. Čak, pretpostavimo da on i njegovi agenti ili njegova porodica razmišljaju o tome da na leto promeni klub, onda može to da uradi, ali tek na leto. Sada nije prelazni rok. To nema nikakve veze sa današnjom utakmicom ili utakmicom u utorak.“, rekao je Rangnik novinarima.

Rašford, koji ima ugovor sa Crvenim đavolima do 2023. godine, postigao je pet golova i imao dve asistencije na 24 utakmice koliko je odigrao u svim takmičenjima za Junajted ove sezone.

Geri Nevil je bio iznenađen što Rašford nije bio starter na derbiju Mančestera protiv Sitija prošle nedelje i veruje da Junajted ne može do pozitivnih rezultata ako napadač napusti Old Traford.

Komentari (0)

Sport