Fudbal

Rangnik pred revanš sa Atletikom: Videćemo da li Ronaldo može do još jednog het-trika

Komentari

Autor: Euronews

14/03/2022

-

20:42

Rangnik pred revanš sa Atletikom: Videćemo da li Ronaldo može do još jednog het-trika
Ralf Rangnik - Copyright AP Photo/Kerstin Joensson

veličina teksta

Aa Aa

Trener Mančester junajteda Ralf Rangnik je uoči revanš meča osmine finala Lige šampiona protiv Atletiko Madrida na ''Old Trafordu'' (utorak, 21 sat), istakao koliko je važno da njegov tim dođe do prvog gola na meču. Podsetimo, u prvom meču na ''Metropolitanu'' je bilo 1:1.

Kristijano Ronaldo je za vikend postigao het-trik protiv Totenhem hotspura i iako Rangnik ne očekuje od njega da uradi isto, nada se da će portugalska superzvezda dati značajan doprinos

”Ako Ronaldo može da postigne još tri gola, videćemo. Njegov ukupni učinak je bio dobar, veoma dobar i nadamo se da ćemo to dobiti od njega i sutra. Ali, ne radi se samo o Kristijanu, već i o timu. To je ono što ne bi trebalo da radimo i to je ono o čemu smo pričali pred sutrašnji meč. Mi smo u subotu bili tim koji je želeo da pobedi na toj utakmici. Naše pristalice su odigrale važnu ulogu i shvatile koliko želimo da pobedimo na toj utakmici, a sutra će biti slično.”

Rangnik je prokomentarisao i igru ekipa Dijega Simeonea i pritom istakao manjak poseda lopte ''Jorgandžija'' u poslednjih pet mečeva.

”Atletiku ne smeta što rival ima loptu u posedu. U poslednjih pet utakmica, imali su manje od 50 odsto poseda lopte. Svesni smo toga i moramo da vodimo računa da ne primimo gol, ali to je definitivno važno“ rekao je Rangnik.

Komentari (0)

Sport