Fudbal

"Orlovi" se okupljaju pred prijateljske mečeve, a "orlići" pred nastavak kvalifikacija pod vođstvom novog selektora

Komentari

Autor: Euronews

21/03/2022

-

10:35

"Orlovi" se okupljaju pred prijateljske mečeve, a "orlići" pred nastavak kvalifikacija pod vođstvom novog selektora
Tadić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Najbolji srpski fudbaleri okupiće se danas u bazi Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, gde će se prirpemati za dve kontrolne utakmice protiv selekcija Mađarske (24. marta) i Danske (29. mart).

Selektor Dragan Stojković će na raspolaganju imati sve igrače, a još ranije je istako kako mu rezultat u pripremnim utakmicama za Svetsko prvenstvo u kataru nije bitan, ali da očekuje da njegovi igrači nastave niz dobrh igara i rezultata.

Takođe, danas će se na istom mestu okupiti i mlada fudbalska selekcija Srbije koja pod vođstvom novog selektora Gorana Stevanovića nastavlja kvalifikacie eza Evropsko prvenstvo.

Na žalost, "orlići" su izgubili šanse da se nađu na završnom turniru najboljih selekcija "Starog kontinenta", pa će ovo okupljanje poslužiti za uigravanje i upoznavanje sa zamislima novog selektora.

Tokom ove reprezentativne akcije mlada selekcija Srbije će odigrati mečeve protiv Severne Makedonije (24. mart) na stadionu Voždovca i u Bačkoj Palanci protiv repezentacije Jermenije (29. mart).

Komentari (0)

Sport