Fudbal

Slobodan Urošević održao reč: Obećao Rikardu da će dati dva gola TSC-u

Komentari

Autor: Euronews

03/04/2022

-

12:09

Slobodan Urošević održao reč: Obećao Rikardu da će dati dva gola TSC-u
Slobodan Urošević Partizan - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

U meču 29. kola Super lige Srbije, Partizan je savladao ekipu TSC iz Bačke Topole rezultaom 2:0, uz dva pogotka levog beka Slobodana Uroševića.

"Srećan sam zbog postignutih golova, ali sam srećniji što smo osvojili tri boda i što smo nastavili ka cilju. Uvek su teške ove utakmice posle pauze. Sad smo ostvarili primarni cilj, idemo utakmicu po utakmicu i nadam se da ćemo sve do kraja dobiti", rekao je Urošević za klupski sajt.

Pre meča se anegdota pretvorila u predskazanje. Rikardo Gomeš ga je pitao pred meč "da li možeš danas", a on mu je rekao da će dati dva gola.

„Jeste, to je bilo baš pred početak utakmice, više je bila šala, ali na kraju je stvarno bilo tako“.

Prvi gol, peta Natha nije bila improvizacija.

"Bilo je u dogovoru sa njim. Natho ima prednost pri izvođenju „slobodnjaka“, ali ovog puta je dozvolio meni, gurnuo loptu i postigli smo gol".

Ceo stadion mu je skandirao "Čaki, Čaki".

"Sve to prija! Diže samopouzdanje! Navijači su nam potrebni, ne samo mene da nose, nego ceo tim, potrebni su nam da nas bodre, da idemo svi zajedno do cilja i da se radujemo na kraju sezone".

 

 

Crno-beli su nastvili trku sa crveno-belima.

„Jedan neverovatan niz je iz nas, ali da bismo uspeli u ovome što smo naumili, da na kraju sezone podignemo pehar, moramo i u svakoj narednoj utakmici da pobedimo! Svaka naredna utakmica je važna i svaka je pitanje titule!“

Naredna utakmica je u Kupu sa Loznicom i igra se na ispadanje.

"Utakmica je takva da nema popravnog, ali igramo na našem stadionu, mi smo Partizan, ulazimo kao favoriti, nećemo nikoga da potcenimo, ali nama samo pobeda znači".

Na kraju meča igrači su se zahvalili specijalnim gostima, dečacima i devojčicama sa autizmom, na kraju su im i dali sve dresove koje ste imali.

"Uvek je lepo videti decu na tribinama. Oni su nam pružili neverovatnu podršku, a mi možemo da učinimo nešto za njih, da im poklonimo malo pažnje ili neki dres. To je najmanje što možemo da učinimo i to ćemo uvek uraditi", rekao je "Čaki".

Komentari (0)

Sport