Fudbal

Siniša Mihajlović poručio igračima Bolonje: Znam da ću opet pobediti bolest

Komentari

Autor: Euronews

03/04/2022

-

14:04

Siniša Mihajlović poručio igračima Bolonje: Znam da ću opet pobediti bolest
Siniša Mihajlović poručio igračima Bolonje: Znam da ću opet pobediti bolest - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Veliki je borac Siniša Mihajlović. Pred duel sa Milanom u ponedeljak, trener Bolonje je iz bolničke sobe klinke "Santa Orsoli" gde je podvrgnut terapijama zbog leukemije, obavio video sastanak sa ekipom.

"Neću biti fizički prisutan, ali psihički sam sa vama. Prostorija je opremljena kao i ranije, u stalnom sam kontaktu sa stručnim štabom, gledam sve. Nažalost, ovo smo sve već radili pre nekoliko godina, ali sam siguran da u svojoj bolničkoj sobi neću odustati ni milimetar i boriću se zajedno sa vama. Ja za vas, a vi za mene", istakao je Siniša igračima, a prenose italijanski mediji.

Povratak bolesti nije mu uništio duh.

"Život se ne živi bez problema, već uprkos problemima. Život nije prava linija, ima krivine, uspone i padove. Ali uvek ustaneš i nastaviš. U teškim trenucima vidi se hrabrost i reakcija muškarca. Postoje dva puta, jedan desruktivni, žaljenje i gubitak vere. Drugi je konstruktivan, sa pozitivnim gledanjem na sve. I držim se tog pozitivnog. Živim u sobi veličine "tri sa tri", ali nadam se još malo. To je prolazna situacija, znam da sam pobedio ovu bolest, verujem lekarima. Vidim pozitivne stvari, dakle entuzijazam postoji i ne brinem. Znam da ću opet pobediti".

 

 

Najavio je Miha igračima i pojedinačne video kolove ako za to bude bilo potrebe i uvek će im biti na raspolaganju.

"Moramo biti ujedinjeni. Znam da imamo tešku situaciju, u Milanu nas čeka 60.000 navijača. Ali, momci odlaze na meč da igraju i pokušaju da pobede. Neće ni Milanu biti lako", rekao je Mihajlović.

Komentari (0)

Sport