Fudbal

Ančeloti: Bilo bi fer da se Bejl oprosti od Real Madrida na dobar način

Komentari

Autor: Euronews

09/04/2022

-

10:00 >> 22:11

Ančeloti: Bilo bi fer da se Bejl oprosti od Real Madrida na dobar način
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Real Madrid će se ponovo fokusirati na prvenstvo nakon velike pobede nad Čelsijem (3:1) u sredu, a Karlo Anćeloti je priznao da bi bilo pošteno ako bi Garet Bejl dobio priliku da se oprosti od kluba na dobar način.

Bejl je u poslednje vreme izazvao gnev navijača Los Blankosa zbog svog stava i uočenog nedostatka posvećenosti klupskom cilju, iako je bio važan deo tima koji je osvojio četiri trofeja Lige šampiona u pet sezona između 2014. i 2018.

„Garet je ušao u istoriju ovog kluba svojim golovima, nastupima i titulama“, rekao je Ančeloti na konferenciji za novinare pre meča.

„Garet je dobro, kao što smo videli u reprezentaciji Velsa  i želi to da pokaže ovde, sa svojim timom. Želi da izađe pozitivno, bilo bi fer da se na dobar način oprosti od Bernabeua.”

Iako postoje spekulacije oko moguće promene trenera na stadionu ”Santjago Bernabeu”, Ančeloti je danas upitan o njegovom statusu u Real Madridu.

„Klub će na kraju sezone proceniti ono što radimo i doneti odluku. Uživam u svakom danu" poručio je italijanski stručnjak.

Karim Benzema je bio u sjajnoj formi protiv Čelsija, postigao je het-trik, iako italijanski trener nije nimalo iznenađen produktivnošću bivšeg napadača Olimpik Liona u poslednje tri sezone.

”Njegova karijera je veoma duga, on nastavlja da se usavršava. Napredovao je na terenu i van njega. Karim će u budućnosti i dalje biti jedan od najvažnijih igrača u ovom timu. On je velika ličnost, lider i oduvek je bio dobar igrač,“ dodao je Ančeloti.

Komentari (0)

Sport