Fudbal

Izvršni odbor FSS odlučio: VAR tehnologija u polufinalu i finalu Kupa Srbije

Komentari

Autor: Euronews

26/04/2022

-

16:15

Izvršni odbor FSS odlučio: VAR tehnologija u polufinalu i finalu Kupa Srbije
FSS - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održana je sednica Izvršnog odbora kojom je predsedavao Nenad Bjeković, zamenik predsednika FSS. Jedna od najvažnijih odluka je da će od polufinala Kupa Srbije i u najmasovnijem takmičenju biti uvedena VAR tehnologija.

”Na predlog Takmičarske komisije FSS usvojena je odluka o uvođenju VAR tehnologije na predstojećim polufinalnim i finalnoj utakmici Kupa Srbije”, odlučeno je na sednici IO FSS.

”Godinu je obeležio plasman naše najbolje reprezentacije na Prvenstvo sveta u Kataru, a dobrim rezultatima mogu da se pohvale i mnoge druge selekcije iz sistema Fudbalskog saveza. Kadetska reprezentacija ostvarila je plasman na Prvenstvo Evrope u Izraelu, ženska „A“ selekcija praktično je obezbedila baraž za plasman na Prvenstvo sveta koje se održava na Novom Zelandu. Brojne druge aktivnosti obeležile su veoma uspešnu godinu za nama. Tim povodom usvojen je Izveštaj o radu IO FSS za 2021. godinu i predlaže se Skupštini FSS da isti usvoji”, dodaje se, između ostalog, u saopštenju FSS.

Podsetimo, u polufinalu Kupa Srbije branilac trofeja Crvena zvezda ugostiće Novi Pazar, dok će Partizan dočekati Vojvodinu. Mečevi su na programu 11. maja, dok je finale planirano za 26. maj.

Komentari (0)

Sport