Fudbal

Partizan počeo pripreme: Fale pojačanja i reprezentativci

Komentari

Autor: Euronews

14/06/2021

-

14:34

Partizan počeo pripreme: Fale pojačanja i reprezentativci
Partizan počeo pripreme: Fale pojačanja i reprezentativci - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

veličina teksta

Aa Aa

U jeku Evropskog prvenstva, fudbaleri Partizana započeli su pripreme za novu sezonu. Prozivka crno-belih održana je jutros u Sportskom centru "Teleoptik", a treneru Aleksandru Stanojeviću nisu se javili igrači koji su opravdano odsutni.


Izostali su Bibaras Natho, Filip Holender, Igor Vujačić, Nikole Štulić, Lazar Štulić, Filip Jović, Aleksandar Šćekić i Sinipa Saničanin, fudbaler koji je za sada jedini stigao ovog leta kao pojačanje.



Na prvom treningu bili su i Periša Pešukić, Luka Cucin, Bojan Matić, Sava Arambašić i Petar Gigić, fudbaleri koji su prošlu sezonu proveli na pozajmicama i o čijoj će se daljoj sudbini u Partizanu odlučiti narednih dana.

Partizan bi kompletan (verovatno bez svih planiranih pojačanja) trebalo da bude do 24. juna, kada se ekipa seli u Sloveniju. Kao glavnu bazu letnjih priprema crno-beli su izabrali Ptuj, u kojem će ostati do 9. jula.


Nezvanično se kao rivali spominju Mura (Slovenija), Nefči (Azerbejdžan), Lokomotiva (Rusija) i Krakovija (Poljska), a te utakmice trebalo bi da daju Stanojeviću odgovor na pitanje da li su crno-beli spremni za start prvenstva i Konferencijsku ligu.

Komentari (0)

Sport