Fudbal

Inter slavio u Kaljariju i zadržao korak za vodećim Milanom

Komentari

Autor: Euronews

15/05/2022

-

23:01

Inter slavio u Kaljariju i zadržao korak za vodećim Milanom
Inter - Copyright Tanjug/(Andrea Bressanutti/LaPresse via AP)

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Intera zadržali su bod zaostatka za vodećim Milanom i nakon 37. kolu Serije A.  Na gostovanju Kaljariju zabeležili su pobedu rezultatom 3:1 u poslednjem kolu nadaju se pobedi nad Sampdorijom i eventualnom kiksu "rosonera" na gostovanju Sasuolu.

Dve sjajne akcije gosti su krunisali golovima i najavili trijumf. U 25. minutu Ivan Perišić je idealno centrirao sa leve strane na drugu stativu, usledio je nebeski skok Darmijana i precizan udarac glavom u suprotan ugao - 0:1.

Na početku drugog poluvremena Nikolo Barela je poslao dubinsku loptu do Lautara Martinez, koji je prihvatio, dobro se zagradio i udarcem po zemlji povisio na 2:0. 

 
Pre vodećeg gola "nerauzura", u 9. minutu Likojanis je snažno šutirao sa 20 metara, a odličnom intervencijom Handanović sačuvao mrežu. Levi bek domaćina bio je daleko uspešniji u 53. minutu, opalio je po lopti sa 20 metara iskosa i smanjo na 2:1.

Lautaro Martinez  je u 85. minutu realizovao šansu posle kontre i dodavanja Galjardinija. Rutinski je pogodio mrežu za konačnih 3:1.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentari (0)

Sport