Fudbal

Zvezdaši zadovoljni žrebom kupa, optimisti i u Humskoj

Komentari

Autor: Erurones

19/05/2022

-

14:12

Zvezdaši zadovoljni žrebom kupa, optimisti i u Humskoj
Miloš Jojić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

​Tim-menadžer Crvene zvezde Goran Negić rekao je da je "odjednom zavoleo" matematiku, nakon što je učenik Matematičke gimnazije Dušan Beguš izvukao kuglicu koja je odredila da će crveno-beli biti domaćini finalne utakmice Kupa Srbije protiv Partizana 26. maja.

Biće to drugi put zaredom da se pobednik u masovnijem domaćem takmičenju dobija utakmicom između dva najtrofejnija srpska tima na stadionu Crven zvezede, a prošle godine je pehar ostao na "Marakani".

"Bez obzira na to što smo domaćini, i da se igra na stadionu Partizana, to su utakmice koje donose neizvesnost do samog kraja. Prošle godine su odlučili penali, nadam se da ćemo ove ranije sve da završimo", rekao je Goran Negić.

On je naveo da ekipa Crvene zvezde "poseduje kvalitet i moć" da finale reši u svoju korist.

Zvezda i Partizan sastaće se četvrti put ove sezone. Do sada su crveno-beli pobedili u jednoj utakmici, dok su dve završene nerešenim ishodom.

"Neizvesne utakmice. Jednom smo baš nadigrali 'večitog' rivala u utakmici koja je za nas bila odlučujuća. Drugu ne, dužnici smo navijačima i nadam se da ćemo pokazati da treba da im vratimo kako oni zaslužuju", kazao je Negić.

Šef skauting službe Partizana Ivica Kralj takođe je za TV Arena sport dao komentar povodom žreba za domaćina finala Kupa Srbije.

"Bez obzira na to što se igra na stadionu Zvezde, veliki sam optimista. Verujem u igrače i nadam se trofeju. Nije isto igrati na svom terenu i protivničkom. Ali, naše igre ove sezone daju sigurnost da možemo do trofeja. Verujem u igrače i stručni štab. Očekujem i veliku podršku grobara bez obzira na to što se igra na stadionu Crvene zvezde", rekao je Kralj.

"Odigrali smo kvalitetno poslednji derbi, videli smo da je možda realno bilo i da pobedimo. Nije se desilo na našu nesreću. Sada imamo priliku da ispravimo to", naveo je Kralj u izjavi za TV Arena sport.

Finale između Crvene zvezde i Partizana biće odigrano 26. maja, uz direktan prenos na TV Arena sport.

Komentari (0)

Sport