Fudbal

Kilijan Mbape u Realu? Izgleda da je PSŽ dobio ovu bitku

Komentari

Autor: Euronews

21/05/2022

-

15:44

Kilijan Mbape u Realu? Izgleda da je PSŽ dobio ovu bitku
Mbape - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Gde će Kilijan Mbape nastaviti karijeru još uvek nije poznato, a zvanično bi svoju odluku trebalo da saopšti u nedelju. Saga i dalje traje i polako se pretvara u pravu špansku sapunicu.


Dok mnogi sjajnog Francuza vide sledeće sezone u dresu Real Madrida, za koji je trebalo da potpiše još prošlog leta, uticajni španski novinar tvrdi suprotno – Mbape ostaje u PSŽ-u!

Novinar Giljem Balage iznosi čak i dešavanja iz "svlačionice" slavnog madridskog kluba, u kojem se pojavio predsednik Florentino Perez i saopštio prvotimcima da Mbape neće postati deo "kraljevske porodice".

Sjajni francuski napadač na stolu je imao dve bogate ponude Reala i Pari sen Žermena, a prema nezvaničnim informacijama izabrao je onu sadašnjeg kluba.

Ukoliko zaista nije u pitanju Perezova varaka, onda je Kilijan uspeo da ponizi Real kao niko do sada, jer pregovori sa Mbapeom traju već godinama i uveliko se pričalo da će ovog leta konačno biti završeni i da će spretni hitronogi fudbaler u narednim godinama biti prevaga koja će Madriđanima doneti silne trofeje i uspehe. Smatrajući da će Francuz sigurno na "Bernabeu", Real je proteklih godina propustio priliku da dovede nekoliko odličnih fudbalera, među kojima je Erling Haland.

Perez će u subotu boraviti u Beogradu, gde će gledati finale Evrolige između Reala i Efesa, a već sledećeg vikenda će posetiti Pariz, ali kao podrška svom klubu u finalu Lige šampiona protiv Liverpula. Do tada će Mbapeov status i definitivno biti potvrđen.

Komentari (0)

Sport