Fudbal

Pari Sen Žermen prodaje Nejmara zbog Mbapea

Komentari

Autor: Tanjug

25/05/2022

-

22:23

Pari Sen Žermen prodaje Nejmara zbog Mbapea
Nejmar - Copyright Tanjug/(AP Photo/Michel Spingler)

veličina teksta

Aa Aa

Čelnici Pari Sen Žermena spremni su da u letnjem prelaznom roku prodaju Nejmara ako dobiju pravu finansijsku ponudu za brazilskog fudbalera, prenosi "L''Ekip".


Francuski sportski list ističe da čelnici PSŽ-a ne žele više da tolerišu ponašanje Nejmara, koji je u lošim odnosima sa Kilijanom Mbapeom. Brazilski fudbaler ima ugovor sa pariskim klubom do juna 2025. godine. On je i dalje najskuplji fudbaler sveta, ali na terenu nije pokazao šta se od njega očekivalo, pošto je trebalo da bude nosilac igre sa Lionelom Mesijem i Mbapeom.

"L''Ekip" dalje navodi da je Mbape produženjem ugovor sa PSŽ-om dokazao da je trenutno prvo ime pariskog kluba. Francuski list piše da su se Nejmar i Mbape udaljili i da su u lošim odnosima.

Mančester junajted, Manćester siti, Liverpul, Real i Bajern ne žele Nejmara, a u ovom trenutku samo Njukasl može da angažuje brazilskog fudbalera. Međutim, on u ovom engleskom fudbalskom ne želi da igra.

"Nejmar je zadovoljan u Parizu. Niko nam nije rekao da je Nejmar na prodaju. Prošle godine smo bili pritisnuti da Nejmar produži ugovor i to smo i uradili. To je sve što znamo", rekao je za francuski list izvor blizak brazilskom fudbaleru.
 

Komentari (0)

Sport