Fudbal

Stanojević posle finala Kupa: Zvezda zasluženo do trofeja, u Superligi smo pokradeni

Komentari

Autor: Euronews

26/05/2022

-

20:20

Stanojević posle finala Kupa: Zvezda zasluženo do trofeja, u Superligi smo pokradeni
Stanojević posle finala Kupa: Zvezda zasluženo do trofeja, u Superligi smo pokradeni - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Potpuno drugačija sudbina zadesila je Aleksandra Stanojevića u Partizanu tokom drugog mandata. Ni poslednji meč u sezoni protiv Crvene zvezde nije uspeo da pobedi, a Partizan je bez trofeja završio treću sezonu, drugu od kada se Stanojević vratio u Humsku.

Trener Partizana smatra da je Zvezda u finalu Kupa bila konkretnija, dok crno-beli nisu iskoristili svoje šanse.

"Mislim da smo danas bili bolji i opasniji po protivnički gol. Nismo koristili šanse, a imali smo ih mnogo više od njih. Oni su imali Kataija, koji je iz individualnih akcija uspeo da postigne dva gola", rekao je Stanojević.

Šef stručnog štaba "parnog valjka" nema zamerki na pobedu Zvezde, ali podseća na nedavno završeno prvenstvo, u kojem je "večiti rival" osvojio petu uzastopnu titulu.

"Za Kup se slažem da je zasluženo u vlasništvu rivala, u Superligi smo brutalno pokradeni, to su činjenice. U Kupu nemam zamerke, mi svoje šanse nismo iskoristili, oni jesu", dodao je Stanojević i na pitanje novinara odgovorio o svojoj daljoj sudbini u Partizanu.

"Da ne pričamo o tome, da ne stavljam sebe u prvi plan. Sutra ću o svemu sa ljudima iz Partizana, a ja sam u svojoj glavi rešio šta i kako", podvukao je Aleksandar Stanojević.

Komentari (0)

Sport