Fudbal

Partizan zahvalio Stanojeviću: Naredna sezona donosi mnogo izazova

Komentari

Autor: Euronews

31/05/2022

-

17:01

Partizan zahvalio Stanojeviću: Naredna sezona donosi mnogo izazova
Partizan zahvalio Stanojeviću: Naredna sezona donosi mnogo izazova - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje u kom se zahvalio nekadašnjem treneru Aleksandru Stanojeviću na posvećenom radu u protekle dve godine. Podsetimo, bivši strateg crno-belih podneo je ostavku na mestu trenera, posle poraza u finalu Kupa Srbije od Crvene zvezde  2:1. 

"Večiti rival" je tako osvojio duplu krunu dve godine u nizu, dok je protivnik sa druge strane Topčiderskog brda ostao bez trofeja tri godine zaredom.

U tekstu ispod je saopštenje beogradskog kluba, koje prenosimo u celosti.

FK Partizan koristi priliku da se zahvali treneru Aleksandru Stanojeviću na izuzetnoj saradnji u protekle dve godine. Period koji je iza nas bio je obeležen mnogim izazovima, na domaćoj I međunarodnoj sceni, a Stanojević je kao I u prethodnom mandate, još jednom pokazao da je kadar da pobeđuje u nizovima, ostvarivši rekord od 17 uzastopnih trijumfa u domaćem prvenstvu, I da u Evropi napravi istorijski uspeh plasmanom u 1/8 finala UEFA Lige Konferencija.

Međutim, kako je nakon upravo završenog prvenstva, u kom je ekipa Partizana suvereno bila na prvom mestu 30. Kola I igrala najbolji fudbal u Srbiji, usled sumnjivih sudijskih odluka, FK Partizan je sezonu završio na drugom mestu, a trener je kao moralni čin podneo ostavku.

Treneru Stanojeviću se još jednom zahvaljujemo na radu, posvećenosti, borbi I dokazanoj privrženosti klubu u teškim trenucima I želimo mu puno uspeha u dajoj karijeri.

Kako naredna sezona nosi za sobom velike izazove, a šampion domaćeg prvenstva će ostvariti direktan plasman u Ligu šampiona FK Partizan će sa novim snagama na klupi I na terenu krenuti u ostvarenje tog cilja, koji je ove godine nezasluženo izostao.

O daljim koracima kluba u vezi sa angažovanjem novog trenera javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Komentari (0)

Sport