Fudbal

Rasprodaja u Pari Sen Žermenu, na transfer listi desetorica fudbalera

Komentari

Autor: Tanjug

31/05/2022

-

22:51

Rasprodaja u Pari Sen Žermenu,  na transfer listi desetorica fudbalera
PSŽ - Copyright Tanjug/(AP Photo/Michel Spingler)

veličina teksta

Aa Aa

Novi sportski direktor Pari Sen Žermena Luis Kampos odlučio je da u letnjem prelaznom roku proda najmanje 10 igrača, prenose francuski mediji.


"Le Parizijen" navodi da je Kampos, koji je na poziciji sportskog direktora zamenio Leonarda, odlučio da kreira novu politiku kluba a sve sa ciljem da na "Park prinčeva" konačno stigne trofej Lige šampiona.

Prvi potez novog sportskog direktora "svetaca" biće rasprodaja igrača - Anhel di Marija je napustio PŠŽ, jer mu je istekao ugovor, dok će se klub odreći Serhija Rika, Lajvina Kurzave, Tila Kerera, Abdua Dijaloa, Leandra Paredesa, Endera Erere, Danila, Idrisa Gueje, Julijana Drakslera i Maura Ikardija.

Francuski list navodi da su vlasnici Pari Sen Žermena spremni da prodaju i Nejmara i to samo u slučaju dobre finansijske ponude.

Kampos će imati i zadatak da pronađe novog trenera za francuskog šampiona. Maurisio Poketino je izgubio poverenje čelnika kluba, a kao kandidati za novog trenera "svetaca" pominju se Zinedin Zidan, Antonio Konte, Tijago Mota i Joakim Lev.

Komentari (0)

Sport