Fudbal

Partizan na priprema u Sloveniji: Dogovorene dve kontrolne utakmice

Komentari

Autor: Euronews

18/06/2022

-

09:57

Partizan na priprema u Sloveniji: Dogovorene dve kontrolne utakmice
Partizan na priprema u Sloveniji: Dogovorene dve kontrolne utakmice - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Rad u Beogradu je završen i ekspedicija Partizana predvođena novim trenerom Ilijom Stolicom danas odlazi u Sloveniju, tačnije u Ptuj. Hotel "Primus" biće naredne dve nedelje baza crno-belima, gde će se spremati za predstojeću sezonu u kojoj su ciljevi, kao i uvek najviši.

Novi šef stručnog štaba i njegovi saradnici na raspolaganju će imati 23 igrača, među kojima je nekolicina igrača priključena iz omladinskog pogona, a tu je i povratnik Zlatan Šehović koji je potpisao trogodišnji ugovor.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Siniše Saničanin i član nacionalnog tima Crne Gore Igor Vujačić će se ekipi pridružiti 25. juna, a kaanije će stići i mladi štoper Mihajlo Ilić koji se selekcijom Srbije nastupa na EP.

Sportski sektor u Humskoj radi na dovođenju novih igrača, pa će put Slovenije u narednih nekoliko dana sigurno krenuti još neko novo lice, a trebalo bi da stigne i Danilo Pantoć koji se oporavlja nakon operacije kolena.

Tokom dvonedeljnih priprema ekipa će odigrati dve kontrolne utakmice i to protiv Kluža u petak, 24. juna (17.30) u Gornjoj Radgoni, odnosno protiv Spartaka iz Trnave četiri dana kasnije u Kidričevu (18.00), a obe utakmice biće direktno prenošene na zvaničnom Youtube kanalu kluba, kao i na TV Arena sport.

Na put u Sloveniju su krenuli: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Đorđe Mihajlović, Marko Živković, Mateja Stašević, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović, Marko Jevtović, Saša Zdjelar, Ljubomir Fejsa, Bibras Natho, Nikola Terzić, Mihajlo Petković, Aleksandar Lutovac, Nikola Lakčević, Kvinsi Menig, Nemanja Jović, Filip Holender, Rikardo Gomeš, Marko Milovanović, Samed Baždar, Vanja Vlahović.

Komentari (0)

Sport