Fudbal

Omladinska reprezentacija Srbije protiv Engleske na EP u Slovačkoj: Ostrvljani jesu favoriti, ali nema predaje

Komentari

Autor: Euronews

22/06/2022

-

09:45

Omladinska reprezentacija Srbije protiv Engleske na EP u Slovačkoj: Ostrvljani jesu favoriti, ali nema predaje
Omladinska reprezentacija Srbije protiv Engleske na EP u Slovačkoj: Ostrvljani jesu favoriti, ali nema predaje - Copyright FSS

veličina teksta

Aa Aa

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije igra od 20.00 časova meč 2. kola Evropskog prvestva u Slovačkoj, a rival igračima selektora Aleksandra Jovića biće Engleska.

Ostrvaljani jesu glavni favoriti za osvajanje ovog turnira, ali u taboru "orlića" ne misli da su i oni bez šanse u ovom meču.

Naprotiv, uvereni su da, ukoliko odigraju kako umeju, imaju čemu da se nadaju.

"Engleska je ovde favorit, ali mi protiv favorita uvek dobro igramo i neki poseban motiv igračima u takvim duelima nije potreban. Ono što je važno jeste da su momci dobri, veoma posvećeni, odgovorni u izvršavanju obaveza. Javnost u Srbiji mora da zna da dajemo poslednji atom snage u svakoj utakmici i da stalno tražimo te neke dopusnke izvore energije koji će nam biti potrebni za narednog protivnika", rekao je selektor Aleksandar Jović.

Srbija je u prvom meču grupe B remizirala protiv Izraela (2:2), dok je Engleska bila sigurna u duelu protiv Austrije i ostvarila pobedu od 2:0.

Komentari (0)

Sport