Fudbal

Došao sam u Partizan da uzmem titulu: Patrik Andrade predstavljen kao novi fudbaler crno-belih

Komentari

Autor: Euronews

24/06/2022

-

11:49

Došao sam u Partizan da uzmem titulu: Patrik Andrade predstavljen kao novi fudbaler crno-belih
Patrik Andrade i Ivica Iliev - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Reprezentativac Zelenortskih Ostrva, Patrik Andrade u sredu je potpisao ugovor sa Partizanom i isto veče se pridružio novim saigračima na pripremama u Ptuju, a danas se javnosti prvi put obratio kao prvotimac kluba iz Humske.

On je rekao da je u Beograd stigao kako bi osvajao trofeje, pre svega onaj namenjen šampionu države i priznao da je jednu od bitnijih uloga u njegovom dolasku u Partizan odigrao Rikardo Gomeš sa kojim je donedavno nastupao za nacionalni tim.

"Partizan je veliki klub, Rikardo mi je pričao mnogo toga o crno-belima i to je bio važan deo u donošenju konačne odluke da dođem u Beograd. Jesam imao druge ponude, ali kad vas pozove jedan odvakav klub onda brzo prelomite", rekao je Andrade prilikom promocije i dodao:

"Došao sam da uzmem titulu i verujem da svi zajedno možemo da uspemo u tome. Trebaće mi nekoliko dana da se upoznam sa ekipom i načinom rada, ali spreman sam i brzo ću moći da pomognem".

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je naglaiso da je najjači Andradeov adut njegov karekter koji mu ne daje da odustaje.

"On je pobednik i to je ono što nama treba. Sve ostalo ćete videti na terenu", kratko je poručio Iliev.

Komentari (0)

Sport