Fudbal

Kristijano Ronaldo iz "privatnih razloga" još se ne pojavljuje na treninzima Junajteda

Komentari

Autor: Euronews

04/07/2022

-

11:05 >> 11:07

Kristijano Ronaldo iz "privatnih razloga" još se ne pojavljuje na treninzima Junajteda
Ronaldo - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kristijano Ronaldo, jedan od najvećih asova 21. veka, nije se pojavio na početku priprema Mančester junajteda, a nije ni danas kada je trebalo da se pojavi.

Dok su klub i on to pravdali "privatnim razlozima", mediji na Ostrvu i dalje sumnjaju da je to glavni razlog, već potenciraju njegovo nezadovoljstvo i težnju da napusti "Old Traford".

"Ronaldo nije na prodaju", tvrde i dalje na "Old Trafordu" iako je Portugalac poslao zvaničan zahtev da napusti klub ovog leta.

Nije tajna da je Čelsi već obavio razgovor sa njegovim menadžerom Žoržom Mendešom i da će uskoro pokušati da zatvori taj posao jer u ovom času. Pored njih "ideju Ronaldo" u planovima ima i Bajern iz Minhena, pa su to možda i jedina dva kluba koja bi mogla i finansijski da isprate ovaj transfer.

 

 

Međutim, ukoliko bi Junajted u narednih sedam dana uspeo da obezbedi adekvatna pojačanja možda se i Portugalac predomisli. Glavni razlog njegove težnje da drugi put u karijeri napusti "Old Traford" je nekonkurentnost tima da se bori za najviše ciljeve.

Trener Erik ten Hag obećao mu je pre mesec dana da će stvoriti tim koji bi mogao da se bori sa Sitijem, Liverpulom, Čelsijem i ostalima za titulu. Međutim, za sada planovi Junajteda su "mrtvo slovo na papiru".

Komentari (0)

Sport