Fudbal

Kompanija "Mocart" tri godine naslovni sponzor fudbalske Superlige Srbije

Komentari

Autor: Tanjug

04/07/2022

-

13:02

Kompanija "Mocart" tri godine naslovni sponzor fudbalske Superlige Srbije
Kompanija "Mocart" tri godine naslovni sponzor fudbalske Superlige Srbije - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

U Sportskom centru FS Srbije u Staroj Pazovi u sredu će biti potpisan ugovor o sponzorstvu između Fudbalskog saveza Srbije, Zajednice klubova Superlige Srbije i Prve lige Srbije i kompanije "Mocart", saopšteno je danas. Ugovor sa "Linlglong Tajerom" je istekao na kraju prošle sezone, a kompanija "Mozzart" je ponudila najbolje uslove i u naredne tri sezone elitni rang srpskog fudbala nosiće ime "Mocart Bet Superliga Srbije".

U saopštenju se navodi da će ovim potpisom započeti nova era u srpskom fudbalu i domaćem klupskom takmičenju, a klubovi će u znatno boljoj finansijskoj situaciji krenuti u borbu za bodove.

"Potpisivanjem jednog od najvažnijih ugovora u poslednjih nekoliko godina, FSS i Zajednice će Superligi i Prvoj ligi Srbije obezbediti naslovnog sponzora u naredne tri sezone, a istovremeno će produžiti saradnju sa jednom od najvećih kompanija u Istočnoj Evropi u oblasti klađenja i igara na sreću na još četiri godine", saopštila je Superliga Srbije uz obaveštenje da će se liga zvati "Mocart Bet Superliga Srbije".

 

 

Potpisivanju ugovora u Staroj Pazovi prisustvovaće zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović, ispred Zajednice klubova Superlige i Prve lige Dragan Lazović i Darko Ramovš, dok će ispred kompanije "Mocart" biti direktor Slobodan Prodanović i direktor marketinga Dejan Kosanović.

Superliga Srbija je navela da je danas pušten u radi novi sajt "Mocart bet Superlige Srbije", koji će pružiti mnogo informacija o utakmicama i događajima u najjačem rangu takmičenja.

Sve mečeve "Mocart Bez Superlige Srbije" od 8. jula možete ekskluzivno da gledate na kanalima TV Arena sport.

Komentari (0)

Sport